Veldloop en wandeltocht ALIJV

  Nieuws
De deelnemers van de veldloop of wandeltocht van ALIJV starten bij Het Nieuwe Bonte Paard. (Foto: aangeleverd)
De deelnemers van de veldloop of wandeltocht van ALIJV starten bij Het Nieuwe Bonte Paard. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ABBEKERK – De Abbekerker Lambertschager IJsvereniging (ALIJV) verzorgt zondag 21 oktober voor de veertiende keer een veldloop. De organisatie bedacht een mooi en gevarieerd parcours over wegen, fruittuinen, weilanden en parken. De veldloop is voor atleten een goede training voor het crossloop-seizoen.

Deelnemers kiezen tussen een afstand van vijf (aanvang 10.30 uur) of tien kilometer (10.40 uur). Het inschrijfgeld bedraagt 6 euro. Voorinschrijving via www.ijsclubalijv.nl, dan betaalt men 5 euro.
De jeugd tot en met 12 jaar loopt twee kilometer, start 10.00 uur. Kosten: 2 euro, inclusief herinnering. Van te voren aanmelden kan via bovenstaande website.
Inschrijven kan vanaf 09.00 uur in in Het Nieuwe Bonte Paard, aan de Dorpsstraat in Abbekerk. De jeugd kan dat doen tot 09.45 uur en de volwassenen tot 10.15 uur. De lopers starten en en finishen op de parkeerplaats achter het café.
De organisatie organiseert ook een wandeltocht van vijf kilometer. Wandelaars starten tussen 09.00 en 10.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 2,50 euro. Let op! Geen honden meenemen!

Meer berichten