Deelnemers gezocht voor Sportwerkt!

  Nieuws
Lichamelijk en geestelijk fitter worden met Sportwerkt! (Foto: aangeleverd)
Lichamelijk en geestelijk fitter worden met Sportwerkt! (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

REGIO – Voor inwoners van de gemeente Medemblik start maandag 29 oktober het project Sportwerkt! Dit intensieve programma van zes weken is een samenwerking tussen MEE & de Wering en Team Sportservice West-Friesland. Deelnemers krijgen naast kennismaking met verschillende sporten, ook workshops op het gebied van presenteren, gezonde voeding, solliciteren en geldzaken aangeboden.
Tijdens het project Sportwerkt! sporten de deelnemers minimaal drie dagdelen in de week en doen kennis op tijdens workshops om hun leefstijl te verbeteren. Sport als middel gebruiken om lichamelijk en geestelijk fitter te worden. Leren om onder meer te solliciteren en presenteren, voeding en gezond koken, lifestyle en budgetcoaching. Krijg een betere conditie, een gezondere levensstijl, heb meer zelftrouwen en leer op het gebied van solliciteren en geldzaken. Wie het traject volbrengt, krijgt een sportabonnement voor een jaar.
Inwoners uit de gemeente Medemblik die niet leerplichtig zijn en hun leefstijl willen verbeteren, kunnen zich tot 20 oktober opgeven via s.vankerkhof@meewering.nl. Meedoen is gratis.

Meer berichten