Karibu-concert in De Kapel

  Nieuws

ANDIJK - De band 'Emmy and the Bluegrass Pals' komt zondag 28 oktober weer naar Andijk voor een Karibu-concert in De Kapel.
De band is actief sinds 2007 en bestaat uit vijf muzikanten. De leden van 'Emmy and the Bluegrass Pals' hebben op vele festivals in binnen- en buitenland hun muziek laten horen. Toen ze weer werden gevraagd om in Andijk te komen spelen, zeiden meteen 'ja'. Aanwezigen kunnen dus nogmaals genieten van een muzikale zondagmiddag met mooie bluegrassmuziek!
Doel van het Karibu-concert is om het werk van father Bayo in Bagamoyo, Tanzania, een financieel steuntje in de rug te geven. De gemotiveerde father Bayo is als priester de centrale figuur die zich enorm inzet voor de arme bevolking in Bagamoyo en omgeving. Zijn doelgerichte streven heeft ervoor gezorgd dat er EHBO-posten en scholen voor kansarme kinderen zijn gebouwd. Het werk van father Bayo en zijn mensen is succesvol en heeft steun in de komende jaren ook hard nodig.
Het concert van zondag 28 oktober in De Kapel aan Middenweg 48 in Andijk vangt aan om 15.00 uur. Entree kost 10 euro, in de pauze is er een verloting. Meer informatie: Dick Groot, 0228-592018.

Meer berichten