Ella Snoep speelt Akiko en de Vos met negen staarten

  Nieuws
Ella in bamboebos met Akiko. (Foto: aangeleverd)
Ella in bamboebos met Akiko. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ABBEKERK – De theatervoorstelling van Ella Snoep is eigenlijk geen echt poppenspel, maar een 'onewomanshow' of een performance met objecten, poppen, toneel, liedjes en filmprojectie. De Abbekerkse doet alles alleen, met hulp van computers, beamer en afstandsbedieningen. Het publiek ziet volstrekt niet hoe ingewikkeld dat is.

Een verhaal met veel dubbele bodems: Akiko en de Vos met negen staarten is een modern sprookje gespeeld in het vierkant van een 17e eeuwse stolpboerderij. Akiko is een Japans meisje dat in een loeiende storm en door meters hoge vloedgolven op een onbewoond eiland wordt geslingerd. Een magische vos die zich in alles kan veranderen, biedt uitkomst. Op een witte kraanvogel vliegt Akiko over de zee naar haar oma die op een ver eiland in een geheimzinnig bamboebos woont. Of hoopt Akiko dat alleen maar?
De voorstelling is niet alleen voor kinderen vanaf 4 jaar, maar ook voor volwassenen. Jong en oud is 23, 24, 25 en 26 oktober om 15.00 uur van harte welkom aan Dorpsstraat 69 in Abbekerk.
Reserveren is mogelijk via tel. 0229-581822. Entree kind tot 16 jaar: 5 euro en een volwassene: 7,50 euro.
Meer informatie, kijk op www.ellasnoep.nl.

Meer berichten