Bart Rosa Bian viert jubileum

  Nieuws
Bart Rosa Bian werd in het zonnetje gezet door zijn collega's en leerlingen. (Foto: aangeleverd)
Bart Rosa Bian werd in het zonnetje gezet door zijn collega's en leerlingen. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

MEDEMBLIK – Groot feest was het vrijdag 12 oktober op de Maria-Bernadetteschool in Medemblik. Directeur Bart Rosa Bian vierde samen met collega's en kinderen dat hij veertig jaar in het onderwijs zit. "Ik geniet er nog alle dagen van", aldus de jubilaris.
Speciaal voor hem kwam Dirk Kuipers van de gemeente Medemblik hem feliciteren. Niet alleen wethouder van Onderwijs, maar ook vriend en oud-studiegenoot van Bart Rosa Bian. De hele dag werd de directeur verrast: allereerst werd hij opgehaald door sportieve kinderen en collega in wieleroutfit, op het plein werd hij door de kinderen toegezongen met een speciaal geschreven lied, ouders van de school zorgden voor 250 stukjes zelfgebakken taart, collega's bouwden een sportief spellencircuit voor alle kinderen en tot slot werd de dag feestelijk afgesloten met collega's en familie. "Een dag om nooit te vergeten."
Voorlopig denkt Bart Rosa Bian nog niet aan stoppen: "Ik probeer de school naar een hoger plan te krijgen. Er is altijd uitdaging. Geen jaar, geen week, geen dag is hetzelfde".

Meer berichten