Dark Rosie in Witte kerk

  Nieuws
Dark Rosie speet 16 november in de Witte kerk in Hauwert. (Foto: aangeleverd)
Dark Rosie speet 16 november in de Witte kerk in Hauwert. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HAUWERT – De Noord-Hollandse groep Dark Rosie is vrijdag 16 november te gast in de sfeervolle kerk van Hauwert. Met een speelse vlucht liedjes, ondeugend, aangrijpend of brutaal, laten de doorknede muzikanten het publiek snotteren, grinniken en genieten.
In een tuinhuis aan de Bakkumse kust creëert de groep akoestische liedjes met accordeon, meerstemmige zang, mandoline, gitaar, lapsteel en contrabas. De muziek verhaalt over het leven in diverse klankkleuren. Met een klassieke opmaat, in een Cubaanse cadans, via de Americana naar Edith Piaf en met een knipoog naar Astor Piazolla, de man van de Argentijnse tango. Dark Rosie is een graag geziene gast in de kleinere theaters en theaterkerkjes in Noord-Holland en daarbuiten. Met de liedjes uit eigen koker geven de muzikanten deze avond een kijkje achter de schermen van hun avontuurlijke muzikantenziel.
Bezetting: Bakkumse Miranda Zuurbier - zang, accordeon en melodica, Haarlemmer Vincent Lamers - contrabas, Alkmaarder Mark Minnema - gitaar, steelguitar en mandoline en Aalsmeerse gitarist Michel de Wit.
Het concert begint om 20.15 uur in de Witte kerk, Hauwert 95. De kerkdeur opent om 19.45 uur. Toegang: 12,50 euro, inclusief kop koffie, thee en pauzedrankje. Naast kaartverkoop aan de kerkdeur kan men reserveren via hauwertinconcert@gmail.com. Zie ook www.darkrosie.nl en www.hauwertinconcert.nl
Preview staan op www.youtube.com/watch?v=V1ZDA-wi2xo, www.youtube.com/watch?v=0R0AyvdMOpA of www.youtube.com/watch?v=mh9fGv9KiL4.

Meer berichten