Kledingmarkt in Bonifaciuskerk

  Nieuws
In de Bonifaciuskerk in Medemblik wordt aanstaande zaterdag een kledingbeurs gehouden. Mis het niet en neem een kijkje. (Foto: aangeleverd)
In de Bonifaciuskerk in Medemblik wordt aanstaande zaterdag een kledingbeurs gehouden. Mis het niet en neem een kijkje. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

MEDEMBLIK – In de Bonifaciuskerk wordt 10 november van 10.00 tot 17.00 uur een te gekke kledingmarkt gehouden. Bezoekers kunnen snuffelen in een groot aanbod van dames en herenkleding, schoenen, riemen en diverse accessoires. Een bijzonder assortiment staat door de gehele kerk overzichtelijk uitgestald. Alle maten, dus ook grotere dames en heren maten, zijn aanwezig. Van sportkleding tot gala en ook vrije tijdskleding, kostuums, winterjassen, truien en spijkerbroeken. Speciaal vintage en merkkleding zijn goed vertegenwoordigd. Iedereen kan voor weinig geld een hele garderobe aanschaffen. Een ware uitverkoop; op de al lage prijzen wordt nog eens 30% korting op winterjassen en 20% korting op feestkleding gegeven. Bezoekers kijken hun ogen uit en iedereen slaat hier zijn slag. De hele opbrengst is ten behoeve van het onderhoud en restauratie van het historische kerkgebouw. Entree gratis. Kom zaterdag naar de Bonifaciuskerk, Kerkplein 9 in Medemblik en profiteer van de koopjes.

Meer berichten