Het Zwembad nieuws

  Nieuws
Het Zwembad uit vervlogen tijden. (Foto: aangeleverd)
Het Zwembad uit vervlogen tijden. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

OOSTWOUD – Het Zwembad neemt naar bijna dertig jaar afscheid van Floris en Tiny Godfriedt op www.hetzwembad.nl en Facebook staat een selectie foto’s die hun werk symboliseert.
Voor het nieuwe seizoen kan men weer zeer voordelig een zwemkaart -persoonlijk of gezinsabonnement- in de voorverkoop aanschaffen, want de prijs van een dagkaartje wordt waarschijnlijk 4 euro.
Een bedrijf kan het bad sponsoren voor minimaal 70 euro per seizoen. De onderneming krijgt daarvoor een prachtige plek op één van de reclamezuilen op het bad en een afbeelding van het bedrijfslogo op de website.
Het Zwembad is het hele jaar door op zoek naar vrijwilligers voor onder meer kassadiensten. De medewerker heeft dan de leiding over de kassa en draagt zelfstandig zorg voor de verkoop van toegangskaarten, abonnementen en de verkoop van snoep, drank en eetwaren. Als iedere zwemkaarthouder vrijwilliger zou worden, hoeven zij slechts anderhalve kassakiosk-dienst per seizoen te draaien om alle 228 diensten het rooster jaarlijks telt, rond te krijgen. Interesse voor deze functie of vragen over andere zwembadzaken? Neem contact op met Robbert van Meulem via rvanmeulem@quicknet.nl.

Meer berichten