Kerstmarkt in kerk

  Nieuws
In de protestantse kerk staan 14 december diverse kramen opgesteld met allerlei zelfgemaakte producten. (Foto: aangeleverd)
In de protestantse kerk staan 14 december diverse kramen opgesteld met allerlei zelfgemaakte producten. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

WOGNUM – Voor de tweede keer wordt een ideële kerstmarkt gehouden in de protestantse kerk in Wognum. Een sfeervolle niet commerciële markt in een prachtige omgeving. Maar liefst achttien kramen staan met alleen zelfgemaakte producten, denk aan keramiek, glas en sieraden. Buiten worden kerstbomen verkocht en de tweedehands kerstartikelen ontbreken ook niet.
Bezoekers maken kans op een geweldige prijs als het Rad van Fortuin draait. Ook aan kinderen is gedacht. De kleintjes knutselen en kids van 8 tot 12 jaar gaan tegen een klein bedrag op zaterdag lasergamen op de zolder van de kerk. De cantorij zingt 's avonds prachtige kerstliederen en zaterdagochtend treedt het nieuwe jeugdkoor Happy op.
De opbrengst van deze markt gaat naar het jaardoel van de kerk: stichting Leergeld. Deze stichting is ook vertegenwoordigd op de markt om bezoekers van informatie te voorzien. De koffie staat klaar met taart van She Sings en zelfgebakken oliebollen van één van de vrijwilligers.
Iedereen is vrijdag 14 december van 17.00 tot 21.30 uur van harte welkom en zaterdag 15 december van 10.00 tot 17.00 uur in de protestantse kerk, Raadhuisstraat 15 in Wognum.

Meer berichten