Kerst in drievoud in Gerardus Majellakerk

  Nieuws
Drie koren geven 22 december een weergaloos optreden in de Gerardus Majellakerk in Onderdijk. Mis het niet! (Foto: aangeleverd)
Drie koren geven 22 december een weergaloos optreden in de Gerardus Majellakerk in Onderdijk. Mis het niet! (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ONDERDIJK – Dameskoor Allure uit Wognum, het Enkhuizer koor en Four Winds uit Oostwoud geven zaterdag 22 december om 19.30 uur een kerstconcert in drievoud in de Gerardus Majellakerk in Onderdijk. Elk koor met een eigen geluid en repertoire, maar samen zorgen ze dat het publiek een onvergetelijk kerstgevoel beleeft.
De koren brengen muzieknummers van onder meer I believe/Ave Maria, For unto us, Joy to the world, The little drummer boy, Christmas in the great hall ten gehore. De drie koren verzorgen samen het opening- en slotnummer. Four Winds en Allure zingen daarnaast samen het prachtige Hallelujah (uitvoering Leonard Cohen). Het Enkhuizer koor en Four Winds laten samen Oh Holy Night horen.
Genoeg reden om te komen luisteren naar dit unieke kerstconcert. Kaarten zijn via de koren verkrijgbaar, ook bij café de Welkomst in Onderdijk, Knijn Inkt Speciaalzaak in Wervershoof (contant), kaaswinkel De Graaff Van Enckhuysen in Enkhuizen en via bestuur.fourwinds@gmail.com. Een entreekaart kost in de voorverkoop 7,50 euro, 10 euro aan de kassa.
Meer informatie over het concert en de kaartverkoop is te vinden op www.fourwinds.nl.

Meer berichten