Presentatie WerkBij Westfriesland bij OVW

  Nieuws

WERVERSHOOF – WerkBij Westfriesland is een project dat als doel heeft om talenten en bedrijven uit West-Friesland met elkaar te verbinden. Tijdens het OVW café op donderdag 13 december om 18.00 uur in 't Fortuin, aan de Dorpsstraat in Wervershoof vertelt Michiel Martens er alles over. Over de kansen voor de ondernemer, voor werkzoekenden in het algemeen en de jeugd in de regio in het bijzonder.
West-Friesland heeft een grote diversiteit aan mooie, interessante en innovatieve bedrijven die op zoek zijn naar nieuw talent. West-Friese jongeren werken aan hun toekomst, maar zijn zich onvoldoende bewust van de mogelijkheden die regionale bedrijven te bieden hebben. Bedrijven en jongeren vinden elkaar onvoldoende. Een gemiste kans! WerkBij West-Friesland is een initiatief van de zeven Westfriese gemeenten. Belangrijk is dat ondernemers actief deelnemen aan het project. Kom naar het ondernemerscafé en ontdek wat WerkBij Westfriesland te bieden heeft. Ook jongeren en werkzoekenden zijn van harte welkom.
Wie geen lid is van de ondernemersvereniging, maar wel geïnteresseerd? Kom vrijblijvend kennismaken. Naast de presentatie is er volop ruimte voor vrij netwerken. Meer informatie, kijk op www.ovw.nl.

Meer berichten