Vlooienmarkt Wervershoof

  Nieuws
In sportcentrum De Dars staan zondag 6 januari weer vele kramen boordevol gebruikte goederen te wachten op koopjesjagers, verzamelaars en tierlantijntjesliefhebbers. (Foto: aangeleverd)
In sportcentrum De Dars staan zondag 6 januari weer vele kramen boordevol gebruikte goederen te wachten op koopjesjagers, verzamelaars en tierlantijntjesliefhebbers. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

WERVERSHOOF - In Wervershoof wordt zondag 6 januari een vlooienmarkt gehouden. In sportcentrum De Dars aan de Europasingel staan die dag weer vele kramen boordevol gebruikte goederen te wachten op koopjesjagers, verzamelaars en tierlantijntjesliefhebbers. Naast huisraad, kleding en meubeltjes worden zaken zoals speelgoed, media en antiek en vaak voor schappelijke prijzen aangeboden. De markt is open van 9.30 tot 16.00 uur en de entreeprijs bedraagt 2,50 euro per persoon. Kinderen tot en met elf jaar en onder begeleiding hebben gratis toegang tot de markt. Voor meer informatie: organisatieburo MIKKI, 0229-244739, 0229-244649 of kijk op www.mikki.nl.

Meer berichten