Actieve senioren in Bloesem

  Nieuws
Na alle oefeningen kunnen de deelnemers van Seniorenvereniging Sport 55 kiezen uit diverse sporten. (Foto: aangeleverd)
Na alle oefeningen kunnen de deelnemers van Seniorenvereniging Sport 55 kiezen uit diverse sporten. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

WOGNUM – Seniorenvereniging Sport 55 is een gezellig en actieve vereniging. Na dertig jaar is dit nog steeds een hechte groep dames en heren die elke maandag van 14.15 tot 15.15 uur bijeen komen in De Bloesem, aan de Conferencelaan in Wognum. Deelnemers kijken er elke week naar uit sportief bezig te zijn en vooral om elkaar te ontmoeten.
Het eerste halfuur vindt een warming up plaats, gevolgd door oefeningen die het lichaam in goede conditie houden. Extra aandacht voor evenwicht, ademhaling en houding. Een goede lichamelijke conditie is vooral van belang bij eventuele valpartijen. Training die bij de leeftijd past. Niets moet en iedereen kent zijn of haar eigen mogelijkheden. Doel van het bestuur en van de leiding is dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig en zelfredzaam blijven. Mensen die regelmatig bewegen voelen zich vaker gelukkig. Het laatste halfuur kunnen de mensen kiezen tussen een partijtje volleybal, tafeltennis of badminton.
Belangstellenden zijn van harte welkom. Dit geldt ook voor mensen die niet in Wognum woonachtig zijn. Kom gezellig langs of doe mee met de twee gratis proeflessen. Neem wel makkelijk zittende kleding mee en een stel sportschoenen. Nadere informatie geeft de heer T. Wever, tel. 0229-571702.

Meer berichten