Oudercaféopent deuren

Nieuws

MEDEMBLIK – De deuren van oudercafé Koffie met een rietje staan vanaf 4 oktober wagenwijd open. Dit initiatief is opgezet om ouders met vragen over kinderen en opvoeden met elkaar in contact te laten komen. Ouders en hun kinderen zijn elke woensdag welkom van 09.30 tot 11.00 uur in kinderdagverblijf Smallsteps in Medemblik. De entree is gratis en is inclusief koffie, thee en limonade.
Het onderwerp van de eerste bijeenkomst is buiten de lijntjes. Dit thema gaat in op vragen over goede opvoeding en aansluitende zorg en ondersteuning. Desgewenst kunnen in de komende bijeenkomsten andere thema’s worden behandeld als eten, luisteren, slapen en zindelijk worden. Ook workshops kunnen in de toekomst in het oudercafé worden gegeven.
De sfeer van het oudercafé is open en laagdrempelig. Ouders die graag een specifiek thema behandeld willen zien of misschien zelf een ochtend willen verzorgen, kunnen zich hiervoor aanmelden bij het wijkteam Midden van de gemeente Medemblik op tel. 0229-856000 of via info@medemblik.nl.