(Foto: )

Doedelzakken in Medemblik

  Uit

MEDEMBLIK - De Alkmaarse doedelzakband The Arthur Troop Pipes and Drums treedt zaterdag 10 augustus vanaf 14.00 uur op bij de Waterweek in de Oosterhaven in Medemblik.

De jaarlijkse Waterweek Medemblik is onderdeel van de Westfriese Waterweken en wordt dit jaar van 9 t/m 11 augustus georganiseerd. Ook dit jaar heeft de organisatie weer voor een gevarieerd programma gezorgd, met veel mooie schepen, lekker eten en gezellige muziek.

Op zaterdag 10 augustus staat de Nautische Dag in de Oosterhaven op het programma. The Arthur Troop Pipes and Drums komen al enkele jaren graag optreden bij dit evenement. De band, die bestaat uit politiemensen en burgers uit West-Friesland en Alkmaar en omgeving, verzorgt vanaf 14.00 uur verschillende optredens in en om de Oosterhaven. Mis de boot niet, u bent van harte welkom, de toegang is gratis.

Kijk voor meer informatie over het programma van de Waterweek op www.waterweken.nl/nautische-dag-medemblik/. Meer informatie over de band staat op de website www.arthurtrooppd.nl.

Meer berichten