Een dankbare reactie uit Malawi

Nieuws
Veel inwoners zijn er blij gemaakt met spullen.
Veel inwoners zijn er blij gemaakt met spullen. ((Foto: aangeleverd))

NIEUWKOOP- Twee weken geleden is een beperkte zending mobieltjes van Stichting Zet Nieuwkoop op de Kaart in Malawi aangekomen. Daar was een aantal mondkapjes bijgevoegd. De reactie van Fabiënne Kozel was hierop als volgt: “Geweldig resultaat met wat er allemaal uit de doos kwam.”

“Na ze allemaal te hebben bekeken, zijn bijna alle mobieltjes goed terecht gekomen. Een aantal is nog bij de repairshop en een paar die niet meer werkten heeft de repairshop gekregen voor onderdelen.  We kijken erg uit naar de grote zending, ook de maskers. Iedereen is er heel dankbaar voor, vooral omdat de corona toeneemt en er velen begrafenissen zijn waar ze hier nog steeds massaal naar toegaan, jammer genoeg!”

Deze reactie is een inspiratie voor de stichting. “Wij hopen ook voor U om door te gaan voor Malawi met het inzamelen van oude GSM’s en het inzamelen verkoopbare spullen.”

Fundraising gaat via bankrekening: NL 15 INGB 0009 6710 38 t.n.v.de Stichting Ondersteuning Positieve Acties. Als u vragen of suggesties hebt:

Ruud Snoeker (tel.06 11 38 19 49 , e-mail r.snoeker@ xs4all.nl);

Frits Horstmeier (tel.06 20 46 94 61, e-mail fcahorstmeier@gmail.com ) of

Pedro van Voorn (tel. 06 13 89 34 48 , e-mail pedro-cindy@live.nl ).

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda