Ter Aardigheidjes prijzenfestijn van start

Nieuws
De 21 winkeliers van Winkelcentrum Ter Aar houden de komende weken het Ter Aardigheidjes prijzenfestijn.
De 21 winkeliers van Winkelcentrum Ter Aar houden de komende weken het Ter Aardigheidjes prijzenfestijn. Foto: aangeleverd

TER AAR- De 21 winkeliers van Winkelcentrum Ter Aar houden de komende weken het Ter Aardigheidjes prijzenfestijn. In deze periode ontvangt u bij de deelnemende winkeliers, die herkenbaar zijn aan de prijzenfestijnposter aan de deur, bij elk bezoek met een minimale besteding van 10 euro een kanskaart.

Op deze kanskaart schrijft u uw gegevens. Vervolgens doet u uw kanskaart(en) in de daarvoor bestemde inleverbus die bij iedere winkelier aanwezig is. Gedurende de actie zijn er vijf trekkingen met vele prijzen die door de winkeliers ter beschikking zijn gesteld. Daarbij zijn aan het einde van de actie uit alle ingeleverde kaartjes tien hoofdprijzen te winnen: Pizzarette, handdoekenpakket, drankenpakketten, herenverzorgingspakket en diverse waardebonnen met een waarde van 50 tot 149 euro.

De trekkingen zijn op de donderdagen 18 en 25 november en 2 en 9 december en op dinsdag 21 december. De actie start op zaterdag 13 november en de laatste kanskaarten worden op zaterdag 18 december uitgereikt. De kanskaarten kunt u tot en met maandag 20 december inleveren.

De prijswinnaars ontvangen bericht van de winkelier bij wie hij of zij de prijs van heeft gewonnen. Ook worden zij via de Facebookpagina bekend gemaakt. https://www.facebook.com/lindenplein

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda