Marco de Hollander tekent platencontract

Algemeen
Marco de Hollander heeft zijn handtekening gezet onder een platencontract bij BERK Music.
Marco de Hollander heeft zijn handtekening gezet onder een platencontract bij BERK Music. Foto: BERK Music

TER AAR- Marco de Hollander uit Ter Aar heeft op dinsdag 16 november zijn handtekening gezet onder een platencontract bij BERK Music. BERK Music is een Nederlandse platenmaatschappij met vooral Nederlandstalige artiesten. De volkszanger werkt inmiddels aan een kerstsingle en begin 2022 brengt hij een carnavalslied uit.

“Ik ben heel erg trots om onderdeel uit te mogen maken van dit professionele team onder leiding van Adrie van den Berk” aldus De Hollander. Van den Berk is eigenaar en oprichter van BERK Music dat gevestigd is in Eindhoven. Andere Nederlandse artiesten die deel uitmaken van de platenmaatschappij zijn Snollebollekes, Corry Konings, Django Wagner, John de Bever, Roy Donders en Monique Smit.

Carrière

De Hollander zat hiervoor bij NRGY Music uit Hilversum. In 2001 begon zijn zangcarrière en heeft inmiddels 10 albums uitgebracht. Hij heeft twee keer met zijn nummers  ‘Laat ons proosten’ en ‘Gooi nog een keer de glazen vol’ in de Single top 100 gestaan. Dat is een Nederlandse hitlijst die gebaseerd is op verkopen van singles en legale downloads. In het afgelopen onzekere half jaar heeft hij niet stil gezeten. Thuisconcerten, bruiloften, uitvaarten, kleinschalige evenementen, waar mogelijk was hij er naar eigen zeggen voor zijn grote schare fans. Het inspireerde hem voor zijn nieuwe nummer ‘Kleine Vlinder’, meent de zanger. “Als mensen een vlinder zien, doet het ze denken aan hun dierbaren”. In samenwerking met producer Norus Padidar en tekstschrijver/producer Emile Hartkamp is het lied begin oktober uitgekomen. 

De boekingen van Marco de Hollander blijven worden bezorgd via BekendeArtiesten.nl. 

Meest gelezen


Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda