Inkoopvoordeel Seat Ibiza en Arona bij Broekhuis

Partnerbijdrage
Inkoopvoordeel Seat Ibiza en Arona bij Broekhuis.
Inkoopvoordeel Seat Ibiza en Arona bij Broekhuis. (Foto: Broekhuis)

REGIO – Toe aan een nieuwe auto? Grijp dan nu uw kans, want door de nieuwe Seat Ibiza en Seat Arona groots in te kopen, profiteert u als klant van hele scherpe prijzen van deze pas vernieuwde modellen. Ook als u een nieuwe leaseauto zoekt.

De nieuwe Seat Ibiza en Seat Arona kunnen dit jaar nog bij u geleverd worden. Maar let op: wees er snel bij want deze modellen vliegen de deur uit bij Broekhuis. Ook zullen veel merken vanwege de jaarovergang een prijsverhoging gaan doorvoeren. Zorg dus dat u nog in 2021 uw nieuwe Seat in huis haalt!

Heel Noord-Holland 

Broekhuis is een familiebedrijf dat sinds 1932 in Midden-, Oost- en Noord-Nederland actief is als partner in mobiliteit. Verspreid over circa 50 vestigingen vertegenwoordigt Broekhuis 13 automerken, 5 bedrijfswagen merken en een motormerk. Naast deze dealervestigingen heeft Broekhuis een uitgebreid dienstverleningspakket voor particuliere en zakelijke klanten. Broekhuis zit in heel Noord-Holland. Complete mobiliteit wordt geleverd. Naast voor 13 automerken kunt u er ook terecht voor lease, verhuur en schadereparatie.

Meest gelezen


Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda