Nieuwe show “na succes” Marco de Hollander

Cultuur
Marco de Hollander staat binnenkort weer op de planken in Nieuwkoop.
Marco de Hollander staat binnenkort weer op de planken in Nieuwkoop. Foto: RTV Hollands Midden

NIEUWKOOP- Zanger Marco de Hollander heeft na vijf uitverkochte shows een nieuw evenement aangekondigd in theater Kaleidoskoop in Nieuwkoop. De show is vrijdag. Tijdens zijn optreden zingt hij 2 uur lang zijn grootste hits met gasten.

Door zijn naar eigen zeggen grote succes in de zomer van 2021 heeft hij de nieuwe show aangekondigd onder het motto “Gezelligheid Kent Geen Tijd”. Elke optreden heeft andere gasten die De Hollander vergezellen. De shows duren ruim 2 uur, waarin zanger en zijn gasten zijn grootste hits zingen en er een pauze is waar er tijd is voor foto’s met De Hollander en zijn gasten. 

Datum show

Afgelopen vrijdag was de eerste show met Henk Damen en het duo Hessel & Ineke. De tweede show had zondag plaats. Toen waren Rutger van Barneveld en Gio Swikker van het programma “Ik geloof in mij” te gast. De show begint om 19.30 uur met Sonja en Kees Plat als gasten.

Kaarten kunnen alleen worden besteld via info@marcodehollander.nl.. Na de reservering liggen de kaarten in de zaal klaar. Vanaf 19.00 uur is de zaal open voor ontvangst.

De Hollander is geboren in Ter Aar. Zijn vader Henk den Brave had daar een piratenzender Lokale Omroep Ter Aar, ook wel bekend als “Disco Henkie”, waar hij als kind al vaak met de microfoon stond te zingen.

Meest gelezen


Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda