Bied op spullen voor Malawi

Nieuws
Stichting Zet Nieuwkoop op de kaart maakt zich sterk voor Malawi.
Stichting Zet Nieuwkoop op de kaart maakt zich sterk voor Malawi. (Foto: Aangeleverd)

NIEUWKOOP- De veiling van het schilderij van Jan Eijs was een succes. De hoogste bieder was de broer van de schilder: Kees Eijs. Na dit succes biedt Stichting Zet Nieuwkoop op de kaart u meer pullen aan. “Doe een bod, binnen 3 weken gaat het “spul” naar de hoogste bieder.”

De spullen-actie is ook een succes. “Wij hebben tot nu toe een bedrag van € 829,40 ontvangen. Wij hopen dat u ons uw oude spullen wilt aanbieden”, vertelt Ruud SNoeker namens de organisatie. 

Ook kunt u hierover contact opnemen met Ruud Snoeker (tel.06 11 38 19 49, e-mail r.snoeker@ xs4all.nl) of Frits Horstmeier (tel.06 20 46 94 61,e-mail fcahorstmeier@gmail.com ).

Dankbaar

“Verder zijn wij u ook dankbaar als u een bijdrage stort op de rekening van de Stichting Zet Nieuwkoop op de Kaart: NL55 RABO 0136583601 ten name van R.Snoeker.”

Eerdere actie

Malawi stak eerder al de vlag uit voor de inwoners van Nieuwkoop, zo berichtte deze krant. In maart zijn bij tien winkels in de gemeente Nieuwkoop zijn er 97 GSM’s, 30 opladers en 2 tablets ingeleverd. Samen met de telefoons die door de telefoonwinkels in de regio en particulieren werden gegeven, zijn er 235 binnen gekomen.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda