Marco de Hollander gaat theater in

Nieuws
Marco de Hollander staat de komende tijd op de planken in Nieuwkoop.
Marco de Hollander staat de komende tijd op de planken in Nieuwkoop. (Foto: aangeleverd)

NIEUWKOOP-  Onder het motto ‘Gezelligheid Kent Geen Tijd’ staat Marco de Hollander de komende weken met vijf shows in Theater Kaleidoskoop te Nieuwkoop. Tijdens elke show is er een andere gast. Marco de Hollander zingt zijn grootste hits en mooiste luisterliedjes.

De ruim 2 uur durende show, bevat een pauze, waarin u met Marco of gast artiest op de foto kan. Marco heeft voor zijn trouwe fans en liefhebbers van het Nederlandse lied een aantal agendapunten: op 20 augustus is er om 19.30 uur een show met als gast Sonja en Kees Plat van de Tribute To The Cats Band: Herinneringen ophalen uit Volendam.

Op 22 augustus hebben er twee shows plaats. Eerst is er een optreden met Alex om 14.30 uur en om 19.00 uur show met De Havenzangers. Op 29 augustus is er om 11.30 uur een optreden met De Wannebiezz en om 15.30 uur met Otto Lagerfett. 

De Hollander bracht in 2001 zijn eerste single Hart van L.O.T. uit. Kort daarna verscheen zijn eerste album Muziek is mijn leven. Hij bracht later onder begeleiding van Ad de Hoorn de single Jij bent zo lief op. In 2009 was De Hollander samen met Hans Versnel voorzitter van de omroep RTV Oranje. In juli datzelfde jaar ontving hij uit de handen van Henk Pleket zijn single Zomerherinnering. Meer info: info@marcodehollander.nl.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda