Nieuwkoop on the Move met VVV

Nieuws
Het Reghthuysplein in Nieuwkoop
Het Reghthuysplein in Nieuwkoop (Foto: VVV Nieuwkoop)

NIEUWKOOP- De gemeente Nieuwkoop heeft deze maand de actie Nieuwkoop on the Move. VVV Nieuwkoop heeft speciaal hiervoor een aantal bijzondere wandelroutes gemaakt. Elke zondag komt er een nieuwe verrassende wandelroute beschikbaar van circa 10 kilometer in de gemeente.

Ingezonden

Het zijn volgens de VVV mooie routes met bijzondere thema’s, leuk voor inwoners maar ook voor bezoekers aan de gemeente Nieuwkoop. Langs de route is er gelegenheid om iets te drinken of te eten bij de diverse horeca. Deze week kun je een leuke dorpswandeling maken door Nieuwkoop. “Wij laten je tijdens deze wandeling de leukste plekjes zien in Nieuwkoop. Niet alleen in de dorpskern, maar ook in de verschillende wijken zijn er mooie plekjes te vinden, zoals een verscholen tuin met inheemse planten en de weidse vergezichten”, aldus de VVV.

Natuurlijk mogen de Nieuwkoopse Plassen niet ontbreken op de route. De dorpswandeling Nieuwkoop is 9 km en start bij de Reghthuystoren in Nieuwkoop. De route is rolstoelvriendelijk, al kun je bij sommige parkjes wat hinder ondervinden door losse steentjes. Sinds zondag 5 september ligt de routekaart voor je klaar bij VVV Nieuwkoop aan de Noordenseweg 23 in Nieuwkoop, bij de Sfeerstal in Nieuwveen en bij café de Klinker in Noorden.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda