Nieuwkoop zet haar veteranen in het zonnetje

Nieuws
De gemeente Nieuwkoop wil haar waardering en dankbaarheid tonen voor de inzet van de Nieuwkoopse veteranen.
De gemeente Nieuwkoop wil haar waardering en dankbaarheid tonen voor de inzet van de Nieuwkoopse veteranen. Foto: archief

NIEUWKOOP- De gemeente Nieuwkoop wil haar waardering en dankbaarheid tonen voor de inzet van de Nieuwkoopse veteranen en hen de gelegenheid bieden voor een moment van ontmoeting met andere veteranen. Veteranen zijn op 26 november van harte welkom in het gemeentehuis van Nieuwveen aan het Teylersplein 1.

De veteranen die bij de gemeente bekend zijn hebben een uitnodiging gekregen. Hebt u geen uitnodiging ontvangen? U kunt zich dan aanmelden door een e-mail te sturen naar secretariaat@nieuwkoop.nl

“We starten om 17.30 met een hapje en drankje. Vervolgens wordt, na een welkomstwoord, buiten de ‘last post’ gespeeld, gevolgd door twee minuten stilte en uiteraard sluiten wij traditiegetrouw af met het Indische buffet. Rond 20.30 uur sluiten we af”, aldus de gemeente.

Houdt u er rekening mee dat bij de ingang van het gemeentehuis een coronacheck gedaan wordt (zolang dat nog nodig is).

Boek

Onze verslaggever Joep Derksen heeft een boek geschreven over de openhartige verhalen, met belevenissen, twijfels en inzichten, van 23 veteranen uit de gemeente Nieuwkoop. Ze zijn actief geweest in oorlogen en vredesmissies: van de Tweede Wereldoorlog tot aan de uitzendingen naar Mali.

Meest gelezen


Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda