Marco de Hollander ontvangt Sinterklaas

Nieuws
Naast De Hollander verzorgde Pietenband Sint Musica een spetterende show.
Naast De Hollander verzorgde Pietenband Sint Musica een spetterende show. Foto: aangeleverd

TER AAR- Volkszanger Marco de Hollander heeft zaterdag op het voor hem vertrouwde podium in Partycentrum het Punt in Ter Aar gestaan. De Hollander groeide op in het voormalige Dorpshuis: hij zette zijn eerste stappen op het podium en zong hier zijn eerste noten.

Een feest houden in zijn eigen dorp, op de plek waar het ooit allemaal begon, was een grote wens van de volkszanger. Naast een enthousiaste nieuwe eigenaar en naam, kreeg het gebouw ook een flinke upgrade. Reden genoeg om terug te keren naar Ter Aar.

Even leek corona roet in het eten te gooien: de show werd van de avond naar de middag verplaatst. Ook kregen alle bezoekers, na de corona-check, een vaste zitplaats toegewezen. “Hierdoor kon het feest op een verantwoorde manier, toch doorgaan”, aldus De Hollander.

Heel veel fans genoten afgelopen zaterdag van een oer-Hollands Sinterklaastfeest. Naast De Hollander verzorgde Pietenband Sint Musica een spetterende show. Ook was er een swingende Danspiet met danseressen aanwezig. Uiteraard bracht ook Sinterklaas met zijn Pieten een bezoek. Zaterdag 27 november staat er ook nog een show met Kees Plat van de Tribute to the Cats Band gepland in Theater Kaleidoskoop in Nieuwkoop. De zondag erna is een muzikale rondvaart door het Groene Hart.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda