‘De acties voor Malawi zijn een succes’

Nieuws
Op de foto ziet u de display en het team dat de displays in elkaar heeft gezet: Henk de Boer, Bep Balvert en Anton van der Weijden.
Op de foto ziet u de display en het team dat de displays in elkaar heeft gezet: Henk de Boer, Bep Balvert en Anton van der Weijden. Foto: Rudolf Snoeker

NIEUWKOOP- Stichting Ondersteuning Positieve Acties uit Nieuwkoop is geslaagd in het inzamelen van 1250 mobieltjes voor de actie Geef Steun aan Malawi (GSM) en stopt daarom met de actie. In november 2020 begon de stichting met GSM, wat het inzamelen van gebruikte mobieltjes was voor de inwoners van Malawi. Alleen bij KlusWijs de Boer kunt u de mobieltjes nog inleveren. 

De afsluiting van de Actie Spullen voor Malawi zou kleedjesmarkt in de Kaleidoskoop zijn, maar er is uitstel vanwege corona. De stichting zamelt geen nieuwe spullen meer in, maar op de kleedjesmarkt en via marktplaats verkoopt de stichting nog wat ontvangen spullen. 

“Wij verwachten dat wij dit jaar door de verkopen en een behoorlijk groot bedrag aan schenkingen, bijna 3000 euro, bijeen te brengen. Daarmee kunnen wij ons deel betalen voor het project internetgebouw waarvoor de Stichting Wilde Ganzen een gelijk bedrag sponsort.”

Projecten

“Inmiddels hebben wij van de Haëlla-stichting bericht ontvangen dat zij een gift van 2500 euro doet, een derde van het bedrag dat Fabiënne Kozel en Hans Zwiggelaar nodig hebben om doorlopende projecten te kunnen financieren. Wij hopen dat andere stichtingen waar een aanvraag is ingediend ook positief zullen reageren”, aldus de stichting. Kozel en Zwiggelaar hebben een aantal projecten in Malawi opgezet om de levensomstandigheden daar te verbeteren.

Helpen

Tenslotte kunt ook u helpen door een storting op de bankrekening van de stichting: NL 15 INGB 0009 6710 38 t.n.v.de Stichting Ondersteuning Positieve Acties.

Meest gelezen


Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda