De training is nieuw in Oostzaan.
De training is nieuw in Oostzaan. ((Foto: martin-dm))

Gratis training Digitaal lezen

OOSTZAAN - Morgen start de gratis training Digitaal lezen in De Bieb Oostzaan.

Steeds meer mensen ervaren de voordelen van een e-reader, zoals het compacte formaat en het lage gewicht. Plezierig aan digitaal lezen is bijvoorbeeld dat letters eenvoudig te vergroten zijn. Om iedereen die nog geen enkele ervaring heeft met digitaal lezen en lenen op een laagdrempelige manier daarmee kennis te laten maken, geeft De BiebAcademy in Oostzaan een gratis training. Deelnemers krijgen voor de duur van de training een e-reader in bruikleen.

Training met e-reader

In vier bijeenkomsten van circa 1,5 uur leren de deelnemers in een kleine groep de e-reader die De Bieb in bruikleen geeft, kennen en gebruiken. Een ervaren vrijwilliger van De BiebAcademy begeleidt hen daarbij. Tijdens de training oefenen deelnemers onder andere met e-books lenen en lezen via onlinebibliotheek.nl. Bij aanvang van de training zet De Bieb al verschillende e-books op de e-reader klaar, zodat de deelnemers meteen kunnen beginnen. De eerste bijeenkomst is morgen van 13:00 tot 14:30 uur in De Bieb Oostzaan (Kerkbuurt 6).

Meer informatie en aanmelden

Deelname aan de training is gratis en inclusief een kopje koffie of thee. Geïnteresseerden kunnen zich eenvoudig online aanmelden op debieb.nl/ereader of bellen met 075 711 10 25.


————————————————————————— Einde bericht —————————————————————————
Noot voor de redactie
Meer informatie:
Pien Jongenelen
PR & Communicatie


t. 075 711 1003
m. 06 47 181 727
e. p.jongenelen@debieb.nl
Afbeelding: aangeleverd


 

Disclaimer
De informatie in dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en heeft daarmee de status vertrouwelijk. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van een van de bedrijven (Rodi Media B.V., Rodi Rotatiedruk B.V. en Rodi Verspreiding B.V.) binnen de Rodi Holding B.V.. Rodi Holding B.V. wijst iedere aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van een onjuiste, onvolledige en ontijdige verzending en ontvangst van de inhoud van deze e-mail. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele virussen. U wordt verzocht bij onjuiste adressering de afzender direct te informeren en het bericht te vernietigen. Wij adviseren u om bij twijfel over de juistheid of de volledigheid van het e-mailbericht contact met de afzender op te nemen. Indien u niet akkoord gaat met bovengenoemde voorwaarden dient u deze e-mail direct te retourneren aan verzender, o.v.v. "niet akkoord disclaimer" en dient deze e-mail als niet verzonden te worden beschouwd. Bij gebruik van de inhoud van deze e-mail aanvaardt u de disclaimer.

Meer berichten