Creatieve mensen bezochten De Bres

OOSTZAAN - Veel belangstellenden hebben afgelopen weekend de weg naar De Bres weten te vinden voor de expositie van de schildergroepen.


Er was veel interesse voor de schilderles op de donderdagmiddag. Doordat er een wachtlijst ontstond is er nu ook plek op de vrijdagochtend gevonden voor de schilderles in de Bres. De expositie liet goed het proces van de cursisten zien. De lessen worden gegeven door Astrid Klaasse Bos. Zij heeft de Rietveld Academie doorlopen en heeft gestudeerd aan de klassieke Wackersacademie. Over twee weken staat ze voor de derde keer op de Masters of LXRY.

Tineke van der Vegte heeft het afgelopen weekend live geschilderd aan haar dierenportretten en kreeg ook veel positieve reacties. Ze schildert op de maandagavond samen met gevorderde schilders.

Er waren veel nieuwe gezichten in De Bres, die het leuk vonden om even een kijkje te nemen en het werk van cursisten en gevorderden te zien. Een zeer geslaagd weekend waar heel wat warme chocolademelk werd geschonken. Dank vooral aan de cursisten die met Astrid de Expositie zo gladjes hebben laten verlopen en er zo'n gezellig weekend van hebben gemaakt. De Bres Bruist!

Heb je nog interesse om te schilderen in De Bres? meld je nog even snel aan op tel: 06 26977775. Half januari  beginnen er weer lessen. Vol is vol.

Meer berichten