Open dag CVOO in de KunstGreep

Nieuws
CVOO, dé computerclub. (Foto: aangeleverd)
CVOO, dé computerclub. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

OOSTZAAN - Iedereen is meer dan welkom om de Open Dag van CVOO om bijvoorbeeld activiteiten te horen en te zien. De groeiende vereniging heeft prima apparatuur en is helemaal up-to-date met alle informatie en hulp. Zondag 28 januari gaan de deuren wagenwijd open van de KunstGreep.
Op deze middag vindt de bezoeker enthousiaste vrijwilligers van 13.00 tot 16.00 uur in de raadzaal met koffie of thee, informatiestands en een helpdesk. Er wordt een demonstratie gegeven om ongeveer 14.00 uur over een manier van digitaliseren van uw huis door Jan de Zwart, de technische man en bestuurslid. En natuurlijk zijn er weer prijzen te winnen in de loterij.
Starten met een digitaal leven? Foto’s gebruiken voor een fotoalbum of een video? Gegevens in een mooi overzicht zetten? Of hulp nodig bij problemen? CVOO heeft het allemaal en nog veel meer... Alle activiteiten vinden plaats in de Hofmanzaal van het gemeentehuis in Oostzaan en zijn dus voor iedereen goed bereikbaar. Voor meer informatie www.cvoo.nl.