Het kerstconcert in 2018.
Het kerstconcert in 2018. ((Foto: Pascal Fielmich))

Bel Canto presenteert concert in kerstsfeer

OOSTZAAN - Komt allen tezamen en laat u meevoeren naar Winter Wonderland tijdens het traditionele concert van Bel Canto Oostzaan. Er wordt gezongen door drie van de koren in theater De KunstGreep.

Op vrijdag 20 december en zaterdag 21 december presenteert Bel Canto vol trots voor de 26e keer dit concert met het seniorenkoor, het dames-popkoor en het jeugdkoor. Op het programma staan onder andere 'It's the spirit of the season' (Polar Express), 'Christmas Star' (John Williams), 'Because it's Christmas' (Barry Manilow) en 'Minuit Chrétien' (Adolphe Adam) – allemaal muziek die is bedoeld om het publiek in de juiste sfeer te brengen voor de Kerst.
Vrijwel alle uitgevoerde muziek is speciaal voor de Bel Canto-koren gearrangeerd door de muzikale leiders van de verschillende koren. Het concert wordt begeleid door een speciaal samengesteld orkest van strijkers en blazers, en door het PopkoorCombo, dat bestaat uit gitaar, toetsen en slagwerk.
Ook geven de drie dirigenten, Marjo Bosch, Loek Haverstad en Jos Martens samen met presentator John Lust, weer een fraai staaltje a-capellazang ten beste.

Op zaterdag 21 december wordt er na het concert een kerstbal georganiseerd in het atrium van de KunstGreep, de toegang tot dit bal is gratis.

De entree voor het concert bedraagt € 10,00, jongeren tot en met 12 jaar betalen € 5,00. Kaartverkoop via Bel Canto's centraal kaartverkoopadres: familie Lust, Anemoonstraat 2, telefoon 075 - 684 1985 of via www.belcanto-oostzaan.nl.

Meer berichten