Scholen slaan een sportief balletje

Algemeen
Afbeelding

OOSTZAAN – Het is een fenomeen dat al vele jaren bestaat, het schoolvolleybaltoernooi onder auspiciën van vv Compaen. Natuurlijk gaven alle vier de basisscholen, de Korenaar, de Kweekvijver, de Rietkraag en de Noorderschool, acte de présence.

De eindstanden waren: Jongens groep 4/5, de Korenaar 1 op de eerste plaats, de Korenaar 2 op de tweede plaats, de Rietkraag 1 op de derde plaats en de Kweekvijver 1 op de vierde plaats. Jongens groep 6/7 1e plaats Noorderschool, 2e plaats Korenaar 1, 3e plaats Rietkraag 1 en 4e plaats Rietkraag 2. Jongens groep 7/8: 1. Korenaar 1, 2.Kweekvijver 1. 3. Noorderschool 1 mix en 4. Rietkraag 1. Meisjes groep 4-5 Kweekvijver 4 op de eerste plaats, Rietkraag 1 op twee, Korenaar 1 op drie en Kweekvijver 3 op vier. Meisjes groep 6-7, Eerste plaats Kweekvijver 2 mix, tweede plaats Korenaar 1, derde plaats Korenaar 2 mix en vierde plaats Rietkraag 2. Meisjes groep 7-8, op één de Kweekvijver 1, op twee Korenaar 1 en derde plaats Kweekvijver 2.

Wethouder Rosemarijn Dral overhandigde de wisselbeker dit jaar aan de Korenaar, de tweede plaats was voor de Kweekvijver, op drie eindigde de Rietkraag en op nummer vier de Noorderschool. Een sportief begin is het halve werk en gezien de hoeveelheid teams waren alle scholen er klaar voor.

Afbeelding