(Foto: Pixabay)

JONG Oostzaan: voor en door jongeren

OOSTZAAN - Filmavonden in De KunstGreep, fris-feesten, activiteiten organiseren, een website met informatie en advies voor jongeren uit Oostzaan. Dat is waar de gemeente en jongeren na het Ideas & Foodfestival van juni 2019 mee aan de slag zijn gegaan. Na het uitwerken van ideeën en plannen gaat JONG Oostzaan echt van start.

JONG Oostzaan is dé jongerenorganisatie die, samen met jongeren, leven in Oostzaan gaat blazen. Zij gaan ervoor zorgen dat Oostzaan ook echt leuk wordt voor jongeren en dat jongeren actief betrokken zijn.

Feest 27 februari

Om de start van JONG Oostzaan te vieren, is de eerste filmavond gratis te bezoeken voor jongeren van tot 23 jaar. Donderdag 27 februari: de nieuwste versie van Lion King! Film, popcorn en drankje, all FOR FREE! Aanmelden via: www.jongoostzaan.nl/filmkalender

Oproep aan jongeren: Join a crew!

JONG Oostzaan is voor en door jongeren. Wil jij iets organiseren? Een feest, een filmavond, een jongerendebat of wil de gemeente adviseren over de toekomst van JONG Oostzaan? Meld je dan bij één van de crews. Kijk op www.jongoostzaan.nl voor meer informatie.

Meer berichten