Jong en oud(ers) bewegen online met Team Sportservice Zaanstreek-Waterland

Algemeen
Jong en oud bewegen online.
Jong en oud bewegen online. (Foto: Aangeleverd)

OOSTZAAN - Team Sportservice Zaanstreek-Waterland brengt jong en oud in beweging. Ook digitaal. Nu het niet mogelijk is om elkaar fysiek te ontmoeten, hebben de vakleerkrachten en buurtsportcoaches beweegchallenges ontwikkeld die online te volgen zijn. Via het YouTube kanaal van Team Sportservice Zaanstreek-Waterland kun je direct aan de slag.

Nu alle beweegactiviteiten van Team Sportservice vanwege de maatregelen tegen het COVID-19 virus zijn afgelast, betekent het dat zij het reguliere aanbod moeten aanpassen. Rosa Schouten, buurtsportcoach: "Omdat het juist nu van het grootste belang is dat men zo gezond mogelijk en fit blijft, heeft Team Sportservice gezocht naar beweegalternatieven."

Challenges voor jongeren

Er zijn challenges ontwikkeld voor jongeren. Zij worden vijf dagen per week door een vakleerkracht gym uit de regio uitgedaagd om mee te doen aan diverse uitdagende opdrachten. Voor de senioren en ouders met kinderen zijn er twee keer per week oefeningen te volgen. 

Filmpjes via YouTube en Facebook 

Team Sportservice Zaanstreek-Waterland en Team Sportservice West-Friesland zijn buurtregio’s van elkaar. Diverse initiatieven worden gezamenlijk opgepakt. Het YouTube kanaal is daar een voorbeeld van. De beweegchallenges zijn te vinden op het YouTube-kanaal van beide teams, d eupdates zijn te volgen via facebook.com/teamsportservicezaanstreekwaterland.

Kijk voor een volledig overzicht van het beweegaanbod op website www.teamsportservice.nl/zaanstreekwaterland.