Jong Oostzaan feliciteert geslaagden

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Jong Oostzaan)

'Beste oud-examenkandidaten van Oostzaan, Deze is voor jullie! Voor al het harde werk dat jullie de afgelopen jaren geleverd hebben.

De toetsen, tentamens en niet te vergeten herkansingen. Jaartje over? Oh nee, net aan mag je naar de volgende klas. Of alles wat juist zo gemakkelijk ging. Klaar voor het examen. En dan gaat het niet door. Het coronadiploma. Tja wat is het dan waard? Dit is jouw diploma en het is waard wat jij er in gestopt hebt! Je hebt er op jouw manier hard voor gewerkt en dan mag je dit nu gaan vieren. 

Daarom feliciteert Jong Oostzaan alle jongeren die dit jaar een diploma hebben behaald! Deze is voor jullie en jullie waardevolle en unieke diploma's.

Dit jaar geen examengala of reisje. Met een beetje geluk wel een diplomauitreiking met maar 2 gasten. Terwijl jij je er juist op had gehoopt al je vrienden uit te nodigen. 

Dan met je vrienden maar wat anders? Het zomerprogramma van Jong Oostzaan misschien? Houd onze instagram @jongoostzaan in de gaten. Maar vooral: geniet van je nog langere extra lange vakantie en geniet van de prestatie die je hebt neergezet.'

Groeten, jongeren van Jong Oostzaan.