Concordia maakt in Lishof vreugdetranen los

Algemeen
Concordia pakte verrassend uit.
Concordia pakte verrassend uit. (Foto: aangeleverd)

OOSTZAAN - Het was eindelijk zover, het eerste concert sinds de coronaregels van kracht werden. Dinsdag 11 augustus had verzorgingstehuis de Lishof de primeur met een concert van Concordia. Alleen bewoners mochten erbij zijn en wat hebben ze genoten.

Op een heerlijke zomeravond met nog 30 graden Celsius op de meter begon het concert met Swiebertje. Dit viel direct in goede aarde en het leverde overweldigende reacties op van de bewoners. Sommige bewoners waren zo verrast door de muziek, dat er vreugdetranen langskwamen. Wat kan muziek mooi zijn!

Na Swiebertje kwamen er nog meer leuke muziekwerken langs, zoals Music, Where the Elves live, Forest Gump, Beauty and the Beast en Bella Ciao. Wat was het een plezier om samen weer muziek te maken en dit te mogen opvoeren na zo’n lange tijd.

Dit was tevens het afscheidsconcert van interim-dirigent Henk Ummels. Het A-orkest gaat nu van start met proefdirecties op zoek naar de nieuwe, vaste dirigent voor de aankomende jaren.

Concordia dankt de gemeente Oostzaan en de Lishof voor het mede mogelijk maken van dit concert. En voor het ijsje na afloop.