Koop loten voor Concordia

Algemeen
Het bestuur van Concordia.
Het bestuur van Concordia. ((Foto: aangeleverd))

OOSTZAAN - Muziekvereniging Concordia Oostzaan verkoopt dit jaar loten voor de Grote Club Actie. De vereniging wil het gebouw opknappen en verduurzamen.

Dit jaar is al LED-verlichting aangebracht, een nieuwe koelkast gekocht en de bar geschilderd. Het gebouw heeft dit jaar haar 50-jarig jubileum gevierd en het verdient wel weer wat aandacht.

In het gebouw wordt twee keer per week muziek gemaakt door eigen orkesten, maar het wordt ook gebruikt door de Vrouwen Van Nu, de WOV, de OPKV en voor andere muzikale activiteiten. Het gebouw en de vereniging zit diep geworteld in de samenleving van Oostzaan. Wie kent er niet iemand die muziek heeft gespeeld of een feestje heeft gehad in het gebouw?

Per lot dat er wordt gekocht, gaat er 80% direct naar de vereniging en direct naar gebouwonderhoud. Een lot kost € 3,00 en de deelnemers maken direct kans op een vakantie, een elektrische auto of € 100.000,00. 

Loten zijn digitaal te koop via www.groteclubactie.nl, of stuur een mail naar info@concordia-oostzaan.nl voor de link. Liever papieren loten kopen? Bel dan naar Stefanie op 06-14958044.