Volop gezelligheid bij Van de Pol

Algemeen
Altijd een glimlach, ook door het mondkapje heen.
Altijd een glimlach, ook door het mondkapje heen. (Foto: JWvD)

OOSTZAAN - Het is als vanouds gezellig in bloemisterij Van de Pol, niet alleen door alle prachtige boeketten, stukken in kerstsfeer en de gadgets, maar vooral ook door de lieve medewerkers die altijd lijken te glimlachen, zelfs door het mondkapje heen.

Als het aankomt op kennis van werkelijk alle zaken, dan is dit het aangewezen adres. En het lukt Olaf telkens weer om de leukste producten bij elkaar te sprokkelen om tot een fenomeen aan gezelligheid te komen. De groene en creatieve vingers van de dames voegen alles verder toe. 

Kerstbomen zijn er al te over, extra vroeg dit keer om de extra donkere dagen op te vangen en alvast de sfeer te maken die bij dit jaargetijde hoort. Maar ook kransen zijn er, en bollen die na een tijdje tot volle wasdom komen. Denk daarbij aan de hyacint of de amaryllis. 

Kortom, Olaf is het rennend roodneusdier met drie donderse bliksems dravend aan zijn zijde, klaar om iedereen blij te maken. Het kan eigenlijk niet leuker en winkelen bij deze bloemist verwordt tot een waar uitje.

De verkoop van kerstbomen start officieel op 28 november. Dit jaar ook vanaf 6 december in Landsmeer op het Raadhuisplein

Zie www.bloemisterijvandepol.nl of info@bloemisterijvandepol.nl. Kerkbuurt 15, 1511 BB Oostzaan én Zuideinde 297, 1035 PM Oostzaan, 075-684 3060.