De allerbeste wensen!

Algemeen
Inge en Rob klinken op een - hopelijk - nieuw jaar vol wandelplezier.
Inge en Rob klinken op een - hopelijk - nieuw jaar vol wandelplezier. (Foto: Aangeleverd)

LANDSMEER/OOSTZAAN - Wie wens jij het allerbeste? Zo luidde vorige week onze oproep. Het leverde niet echt een hausse aan inzendingen op, maar de twee bijdragen die we hebben ontvangen zijn leuk genoeg om te plaatsen.

Rob Wit en Inge Timmer, organisatoren van wekelijkse wandelingen in het Twiske, kijken terug op een mooi jaar. Rob: “Het jaar 2020 was voor vele sportieve wandelaars en rollatorwandelaars die iedere maandag- en dinsdagochtend naar Het Twiske komen om gezond te bewegen een bijzonder jaar. Gemiddeld kwamen meer dan veertig wandelaars trouw op de maandagmorgen om van een wandeling te genieten onder leiding van vier wandelbegeleiders.

Ook de start van het rollatorwandelen, begin juli heeft een grote groei doorgemaakt. Ook daar meldden zich wekelijks 20 trouwe deelnemers. Inge Timmer: “Het is steeds weer geweldig te ervaren hoe groot de behoefte is, om elkaar wekelijks te ontmoeten om niet alleen in beweging te komen maar vooral te socialiseren in een tijd van pandemie en eenzaamheid.”

Vanwege de coronamaatregelen werd de organisatie gedwongen tot driemaal het wekelijkse wandelen stil te leggen, wat voor vele wandelaars een enorme teleurstelling is. “Maar we staan weer in de startblokken om snel te beginnen wanneer het weer is toegestaan”, stelt Rob Wit. “Inmiddels hebben enkele omroeporganisaties zich gemeld, waaronder KRO en NCRV, die aandacht gaan geven aan de succesvolle wandelprojecten.”

Inge Timmer en Rob Wit wensen alle trouwe wandelaars en de wandelbegeleiders een gezond en succesvol 2021 met veel wandelplezier.

Opa Teun en oma Marjo

‘Wij zouden graag opa Teun en oma Marjo in het zonnetje zetten, zo aan het einde van het jaar..’, aldus Jeroen, Cyntha en Andy in hun mail. ‘Door corona en de broze gezondheid van opa en oma hebben ze veel thuis gezeten en was dit etentje een zeldzaam moment afgelopen zomer. De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar in goede gezondheid!’

Opa Teun en oma Marjo.