Muziekvereniging Concordia zoekt voorzitter

Algemeen
Het bestuur van Concordia
Het bestuur van Concordia (Foto: Aangeleverd)

OOSTZAAN - Na drie jaar stopt Daphne als voorzitter van Muziekvereniging Concordia. Zij richt zich op het gezinsleven en geeft het ‘stokje’ graag door aan iemand die ook een nieuwe uitdaging zoekt. Het bestuur dankt Daphne voor haar onvermoeibare en enthousiaste inzet in de afgelopen jaren. Nu zoekt Concordia een nieuwe voorzitter (m/v) vanaf half maart. 

Concordia is een heel betrokken vereniging waarbij iedereen welkom is. De vereniging wordt dit jaar 118 jaar, maar staat nog jong, enthousiast en veerkrachtig in de Oostzaanse samenleving.

Het eigen gebouw en de activiteiten worden beheerd en georganiseerd door eigen vrijwilligers en commissies. De docenten en dirigenten geven als ZZP’er les aan de leden.

Van de nieuwe voorzitter wordt verwacht dat hij of zij een verbindende factor kan zijn binnen de vereniging. Hij/zij houdt van communiceren en kan een boodschap helder overbrengen. De voorzitter houdt overzicht van wat er speelt en onderhoudt het contact onderling.

Maandelijks wordt er vergaderd met het voltallig bestuur (6 leden), elk bestuurslid heeft een eigen portefeuille. Het dagelijks bestuur (voorzitter, secretaris en penningmeester) heeft vaker contact met elkaar. Twee keer per jaar is er een Ledenvergadering die door de voorzitter wordt geleid.

Het takenpakket van de nieuwe voorzitter is flexibel in te richten naar zijn/haar en onze wensen. Alles is bespreekbaar. De voorzitter moet vooral iemand zijn die enthousiasme uitstraalt en zelf enthousiast wordt van de club.

Lijkt je dit een leuke uitdaging en wil je graag meer informatie? Neem contact op via info@concordia-oostzaan.nl