Koningsspelen groot succes voor alle leerlingen uit Oostzaan

Algemeen
Koningsspelen 2021 in Oostzaan.
Koningsspelen 2021 in Oostzaan. (Foto: Aangeleverd)

OOSTZAAN - Dit jaar waren de koningsspelen anders dan voorgaande jaren, omdat de groepen niet mochten mengen. Maar dat mocht de pret niet drukken. Nu werden de eigen klassen uit Oostzaan, verspreid over de hele week, ontvangen bij OFC.

De groepen 1 tot en met 4 van De Korenaar mochten het spits afbijten. De onderbouwkinderen hebben genoten van de zweefmolen in combinatie met kermiskramen, de stormbaan, Ninja Academy, bootcamp, hindernisparcours, trefbal, dansen en het circus. Voor de groepen 5 tot en met 8 stonden BMX- fietsen, een stormbaan, schermen, handboogschieten, bumper Ball en levend Stratego op het programma.

Alle kinderen van De Noorderschool, De Korenaar, De Rietkraag en de bovenbouw van De Kweekvijver hebben genoten van de activiteiten bij OFC. Groep 6 van De Rietkraag zat helaas in quarantaine. Daarvoor wordt nog een vervangende activiteit georganiseerd op een later moment.

Voor de onderbouw van De Kweekvijver werden de activiteiten op het eigen schoolplein georganiseerd en ook daar stond de Ninja´s paraat, konden de kinderen kennismaken met Circus Kristal, konden de kinderen klimmen over de stormbaan en kregen zij een tennisclinic van meester Hugo.

De scholen kijken terug op een fantastisch week en bedanken hiervoor de coördinator van de Brede school Oostzaan en Broeks Events voor de organisatie. De kinderen hebben dit jaar extra genoten van de activiteiten en gingen met stralende gezichten en enthousiaste verhalen huiswaarts.