Ontmoetingsgroep in De Evenaar voor mensen met geheugenproblemen

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Pixabay)

TUINDORP OOSTZAAN - Het Amsterdams Ontmoetingscentrum is van start gegaan met een nieuwe ontmoetingsgroep voor mensen met geheugenproblemen in Huis van de Wijk De Evenaar.

Het afgelopen coronajaar heeft nog maar eens extra duidelijk gemaakt hoe belangrijk de ondersteuningsvorm van AOC Noord is voor buurtbewoners. 

Marjolein Wolf: “Wij zijn ook ontzettend blij te kunnen mededelen dat we een nieuwe locatie hebben: in Huis van de wijk de Evenaar, midden in Tuindorp Oostzaan, zijn wij op zaterdag en zondag geopend. Op deze manier worden we bereikbaar voor een grotere groep Noorderlingen en spelen we gelijktijdig in op de behoefte aan een club in het weekend voor mensen met geheugenproblemen.” 

Huis van de Wijk de Evenaar is een locatie met een rijke geschiedenis waar veel deelnemers herinneringen aan hebben. Op deze nieuwe locatie wordt de bewezen succesvolle AOC-werkwijze voortgezet: Mens- en talent-gericht, met gemeenschapszin en lotgenotencontact als waardevolle kern.

Aangezien het om kwetsbare ouderen gaat heeft de gemeente in deze coronatijd toestemming gegeven om met een groep bij elkaar te komen.

Kom gerust een keer langs om kennis te maken of maak een afspraak met Marjolein Wolf: m.wolf@combiwel.nl of 06 2444 8620 of Katrien van Haaster: k.vanhaaster@combiwel.nl of 06 5759 7947.