Concordia weer van start

Algemeen
Repetitie A-orkest Concordia Oostzaan
Repetitie A-orkest Concordia Oostzaan (Foto: S. de Vries)

OOSTZAAN - De laatste repetitie was alweer een hele poos geleden, namelijk 11 december. Sindsdien zijn er vele digitale bingo’s, pubquizzen, muzikale bingo’s en lesavonden gegeven. Afgelopen week was het eindelijk zover dat de leden van Concordia weer samen muziek konden maken. Wat voelde dat weer goed!

De primeur was voor het A-orkest onder leiding van Jean-Pierre. Jean-Pierre is sinds dit seizoen de nieuwe dirigent voor het A-orkest, maar sinds zijn aanstelling heeft hij nog maar drie maanden fysiek mogen repeteren. Tussentijds heeft de vereniging vele digitale activiteiten ondernomen, maar er gaat niets boven een samen muziek maken. De repetities gaan door tot de zomervakantie, daarna begint weer een seizoen vol met concerten en andere evenementen.

Ook het Concordia Sensations Oostzaan (CSO) is gestart op de vrijdagavond onder leiding van Thomas Eveleens. Het programma bestaat uit allemaal voorjaarsnummers, zoals Peer Gynt Suite en Caribbean Moods. Na de zomervakantie start als vanouds een blokfluitgroep bij de nieuwe fluit- en saxofoondocente Njola.

Wil je kijken of Concordia ook bij jou past? Neem contact op via Facebook of info@concordia-oostzaan.nl.