Extra voorstellingen ‘Als de Kerstman komt in de Jordaan’

Algemeen
Harry Slinger speelt Willy Alberti
Harry Slinger speelt Willy Alberti (Foto: Nederlied)

REGIO - Na het grote succes van ‘Hemelse Kerst in de Jordaan’ in 2019 presenteert Nederlied nu met een sterrencast een nieuwe muzikale kerstshow: ‘Als de Kerstman komt in de Jordaan. Vanwege de lockdown zijn de tijden gewijzigd. Ook worden er extra voorstellingen gebracht.

De voorstelling wordt gebracht door Harry Slinger (Willy Alberti), Marjolijn Touw (Tante Leen), Rob van de Meeberg (verwarde (Kerst)man), Evert de Vries (gast), Rosa Mee (gastvrouw). Bert Stoots (piano) en René Trok (accordeon). 

Tante Leen en Willy Alberti worden ontvangen voor een kerstshow. Zij wachten op de Kerstman. Die heeft toegezegd hun theatervoorstelling te komen opvrolijken. Maar… hij komt maar niet? Ze beginnen alvast de Kerstliedjes en gelukkig, dan komt hij toch opdagen! Maar hij ziet er niet uit. Wat is er met hem gebeurd? Een ongeluk met zijn slee? En erger: hij weet niet meer wie hij is. Iedereen probeert de Kerstman met Kerstliedjes en verhalen weer de oude te laten zijn. Of het lukt? Dat is de grote vraag...

De kerstshow is onder andere te zien in Het Zonnehuis in Tuindorp Oostzaan. Kaarten reserveren: www.nederlied.nl.