Trieste dag voor OFC

OOSTZAAN - OFC verloor met 2-3 van Quick ´20. In de laatste minuut kon de tegenstander nog de winnende treffer scoren. Het was al het vierde duel op rij dat OFC niet kon winnen. OFC wist vooraf dat het tegen deze laaggeplaatste tegenstander een goed resultaat moest behalen. Het liep echter heel anders. De openingsfase was bijzonder slecht. Al na twaalf minuten werd het 0-1.

Enige minuten later werd het zelfs 0-2 en het werd stil langs het veld. OFC ging wel meer druk zetten maar er waren te weinig grote kansen. Wel kon Reda Kharchouch na iets meer dan een half uur 1-2 scoren. Het lukte de thuisploeg niet om voor de pauze nog een keer doeltreffend te zijn. In de tweede helft bleef OFC aanvallen zonder al te veel resultaat. En ook drie wissels brachten geen verandering. Drie minuten voor tijd kon Bryan Ottenhof de zo verdiende gelijkmaker scoren. In blessuretijd kon de tegenstander met het nodige geluk nog 2-3 scoren. De spelers en trainer Eric Heerings waren na afloop gebroken. En dat was te begrijpen. Hoe komt het dat dit zo sterke team in de slotfase voortdurend dure punten verspeelt. OFC blijft zevende in de Derde Divisie, echter de achterstand op koploper Jong Volendam is liefst acht punten. Komend weekend is het team van Heerings vrij van verplichtingen.