Sombere tijden voor OFC

OOSTZAAN - Het blijven sombere tijden voor het zaterdagteam van OFC. In de slotfase werd de uitwedstrijd tegen Monnickendam nog met 3-2 verloren. Drie minuten voor tijd stond het team uit Oostzaan nog met 1-2 voor.

OFC staat in de tweede klasse nog steeds stijf onderaan. Toch was het dappere team dicht bij een grote stunt tegen koploper Monnickendam. Na een klein kwartier spelen werd het 1-0. Die stand zou met rust nog op het scorebord staan. Door Eduard Lulaj kwamen beide teams weer op gelijke hoogte. Beide teams waren anders dan de stand op de ranglijst zou vermoeden aan elkaar gewaagd. OFC kon van een fout achterin profiteren en het was Tolga Demiri die 1-2 scoorde. Diezelfde speler had tien minuten later pech dat zijn inzet op de paal terecht kwam. Een minuut voor tijd kon de thuisploeg op 2-2 komen. En in blessuretijd kon de koploper doelman Davey Clements nog een keer verslaan. Het verlies was zeer onterecht, daar was iedereen het na afloop over eens. In deze vorm kan OFC de komende weken meerdere punten gaan pakken. Zaterdag 1 december is de derby thuis tegen OSV. En dat kan een hele interessante wedstrijd met veel publiek worden.