OFC stijgt naar derde plek

Algemeen

Oostzaan - OFC won in Brabant met 0-4 van JVC Cuijk. Spits Reda Kharchouch kwam twee keer tot scoren. Door deze overwinning stijgt het team van trainer Eric Heerings naar de derde plek.

Kharchouch is na veel blessureleed weer helemaal terug. Tegen Cuijk liet hij zien in vorm te zijn en weer makkelijk te kunnen scoren. Na tien minuten had hij pech toen een onhoudbaar schot op de lat terecht kwam. Echter na 25 minuten wist hij de openingstreffer te scoren. Het zou tevens de ruststand worden. De tweede helft was net bezig of een speler van de thuisploeg kreeg rood. OFC wist goed om te gaan met het man meer overwicht. Door Tom Noordhoff werd het 0-2. Acht minuten later kon Kharchouch via een strafschop zijn tweede treffer van de middag maken. En door de attente Alje Wiltenburg werd het 0-4.Heerings was een tevreden man. Met nog een paar duels te gaan heeft zijn team nog alle kans om de nacompetitie te bereiken.