De tweede competitieronde voor selectiemeisjes werd een groot succes voor Gymnastiekvereniging DEV Oostzaan.
De tweede competitieronde voor selectiemeisjes werd een groot succes voor Gymnastiekvereniging DEV Oostzaan. ( (Foto: Gymnastiekvereniging DEV Oostzaan))

Medailleregen Gymnastiekvereniging DEV Oostzaan

OOSTZAAN - De tweede competitieronde voor de selectiemeisjes van DEV uit Oostzaan vond zaterdag 19 en zondag 20 januari plaats. Zondag 27 januari waren de jongens aan de beurt. De turners en turnsters hebben volgens hun trainers hard getraind en zijn ten opzichte van de eerste wedstrijd duidelijk vooruitgegaan. Dit leverde in totaal zes medailles op.

Alyssa Proeger en Eline Kraakman haalden een zilveren medaille. Nienke Vermeulen, Sara Weijmer, Lana Harms en Liz Neimeijer pakten het brons. Zondag 27 januari waren de jongens aan de beurt. Ze hebben weer een uitstekende wedstrijd geturnd en kregen de beloning in de vorm van een aantal medailles. Sjors Horstman en Wesley Tijmes konden hun geluk niet op, want zij grepen het goud. Voor Sam de Vries was er zilver en de bronzen medaille ging naar Meez Wals. "De andere jongens hebben ook ontzettend hun best gedaan en gaan weer hard aan de slag om tijdens de laatste competitieronde eveneens een podiumplaats te bemachtigen", aldus de trainers van Gymnastiekvereniging DEV. 
Wie het ook leuk lijkt om salto's, radslagen, handstanden en andere trucjes te leren kan langskomen bij het Grote Gymfeest. Dat vindt zondag 10 maart plaats in Sporthal Oostzaan. De vereniging laat binnenkort meer weten over dit evenement. Meer informatie is te vinden op de website: www.dev-oostzaan.nl.

Meer berichten

Fotoseries