Trotse tuinbezitters gezocht in Oostzaan.
Trotse tuinbezitters gezocht in Oostzaan. (Foto: aangeleverd)

Deelnemers Open Tuinendag gezocht

OOSTZAAN - "Al een paar jaar houden wij met een aantal tuinen aan de Kerkbuurt in Oostzaan in juni een open dag waar al veel enthousiaste bezoekers op afgekomen zijn", vertelt een van de deelnemers. Nu zoeken zij voor de komende editie trotse tuinbezitters uit Oostzaan die mee willen doen zodat er een leuke route door het dorp kan worden uitgestippeld.

Dit jaar willen zij de open dag wat vroeger in het jaar houden, zondag 5 mei van 10.00 tot 17.00 uur. "Het is altijd al een feestelijke dag en best wel vroeg in het seizoen, zelfs nog voor de IJsheiligen, maar met ons huidige klimaat valt niets meer te voorspellen en ontluikende voorjaarstuinen zijn ook prachtig. Dus, heb je een groene tuin, een bloementuin, een moestuin, een gezellige tuin, een interessante tuin, groot of klein en vind je het leuk om hem aan anderen te laten zien? Doe dan met ons mee." 
Aanmelden of meer informatie opvragen kan door binnen een week een berichtje te sturen naar tvanoostzaan19@gmail.com of doe een briefje in de bus bij Kerkbuurt 34 of 41. Dan wordt er contact opgenomen.

Meer berichten

Fotoseries