(Foto: )

Jazz aan het water

OOSTZAAN - Genieten van live jazz muziek aan het water. Ook dit jaar organiseert Twiske Haven iedere eerste zondag van de maand 'Twiske Jazz aan het Water.' Op zondag 4 augustus is van 14.00 tot 17.00 uur de band Het Beemster Jazz Kwartet te beluisteren.

De muzikanten (Peter Engelenberg, Kees van Lier, Willem van der Minne, Tony Gee) halen hun repertoire uit het American Songbook, een uitgebreid naslagwerk met jazzmuziek uit de jaren '20 tot en met '60. Tony: De mannen spelen onder meer nummers van Charly Parker, Miles Davis, Stevie Wonder en John Coltrane. Omdat jazz bestaat uit improvisatie kan één nummer, ieder optreden verschillend klinken. Hun ambitie is om te blijven groeien als muzikanten "In jazz gaat het om de samenwerking met andere muzikanten. Je kunt thuis je oefeningen doen, maar je moet vooral veel samenspelen om beter te worden."

Er is gratis entree, maar wel een consumptie verplicht bij Twiske Haven. Uiteraard zijn er ook diverse lekkere borrelhapjes en diner te bestellen (reserveren aanbevolen). Bij slecht weer vindt het optreden plaats onder de terrasoverkapping of binnen in het restaurant.

In de zomervakantie is Twiske Haven overigens met het restaurant open van woensdag tot en met zondag vanaf 10.30 uur. Er kan tot 20.00 uur 's avonds met het diner worden begonnen. Meer info en reserveren:info@twiskehaven.nl, 075 – 684 48 90.

Meer berichten