Van den Assem nieuwe gemeentesecretaris Oostzaan

  Nieuws

OOSTZAAN - Het college van Burgemeester & Wethouders van de gemeente Oostzaan en het Dagelijks Bestuur van OVER-gemeenten heeft Annelies van den Assem benoemd tot gemeentesecretaris van Oostzaan, tevens directeur van OVER-gemeenten. Van den Assem volgt hiermee per 17 augustus 2015 interim secretaris en directeur Garmt Kolhorn op.
De gemeente Oostzaan stelt haar dienstverlening richting burgers centraal. Verbinding met bestuur en de aansturing van processen binnen de organisatie, voor optimale dienstverlening, vormen de uitdagingen van de nieuwe gemeentesecretaris.
Annelies van den Assem is daarvoor de juiste, verbindende persoon. "In de gesprekken die we met Annelies hebben gevoerd, zijn wij er van overtuigd geraakt dat zij de kwaliteiten en ervaring heeft om de gemeente de komende jaren verder te brengen:, aldus de selectie– en adviescommissie.
De gemeentesecretaris is naast adviseur van het college van B&W, directeur en lid van de directieraad. De gemeentesecretaris heeft een strategische en toekomstgerichte visie en geeft leiding aan de organisatie OVER-gemeenten.
De werving voor de nieuwe gemeentesecretaris startte in april. Toen werd de vacature opengesteld.

Meer berichten

Fotoseries